Reddit probleme me postimet

Kompania konfirmoi në faqen e saj të statusit se po shikonte çështjet që përjetohen nga përdoruesit, transmeton lajmi.net.

“Ne aktualisht jemi duke hetuar një çështje me faqet e subreddit dhe postit që nuk arrijnë të ngarkohen”, shkroi ajo në faqen e saj të internetit.

Grafiku i “gabimit” të Reddit, i cili gjurmon se sa herë nuk ka qenë në gjendje të përmbushë kërkesën e një përdoruesi, gjithashtu tregoi problemet.

Megjithë problemet, shumë njerëz ende dukej se ishin në gjendje të ngarkonin të paktën disa nga faqet në internet, dhe çështjet dukej se ishin të kufizuara për përdorues të caktuar.

Por edhe kur faqet ishin duke punuar, ato dukeshin jashtëzakonisht të ngadalta për t’u ngarkuar.

Faqja merr qindra miliona vizitorë çdo muaj, dhe kështu që edhe problemi më i shkurtër ose më i ngrohtë menjëherë mund të ketë një ndikim të rëndësishëm. /Lajmi.net/