RDK dega Çair në mbështetje të idesë për Kryeministrin e parë shqiptar

Çdo ditë e më tepër shtohet numri i atyre që besojnë dhe mbështesin rrugën e filluar nga ne për realizimin e të drejtës sonë legjitime për të pasur kryeministër shqiptar.

Kësaj rradhe anëtarësia e Rilindjes Demokratike Kombëtare (RDK) – Dega Çair e udhëhequr nga kryetari i saj Suad Ibrahimi shprehu mbështetjen ndaj idesë për kryeministrin e parë shqiptar dhe përkrahjen e plotë për kandidaturën e Izet Mexhitit në përbërjen e radhës së Kuvendit të Maqedonisë së Veriut”, njoftoi Izet Mexhiti.