Raportuesja për Kosovë në PE: Gjërat mund të ndryshojnë për Kosovën

Plani për takim në Shtëpinë e Bardhë në mes të delegacionit të Kosovës dhe Serbisë ka dështuar.

Kjo pas ngritjes së aktakuzës nga Zyra e Prokurorit të Specializuar ndaj Presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.

Kësisoj edhe Thaçi e edhe Kryeministri Hoti anuluan pjesëmarrjen në këtë takim.

Raportuesja e për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola Von Cramon ka thënë se gjërat mund të ndryshojnë në Kosovë.

“Gjërat mund të ndryshojnë në Kosovë”.