Raportohen në Polici dy faqet e militantëve të VV-së që po përhapin “Fake News”

“Qeveria Kurti” dhe “51% me Albinin” janë dy faqet që janë raportuar sot në Policinë e Kosovës nga deputetja e PDK’së, Ganimete Musliu.