Qytetet dhe fshatrat që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike nesër

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme datë 11.10.2020 disa vendbanime do të mbeten pa furnizim me energji elektrik, pasi që ka punime të planifikuara në rrjet.

Njoftimi i potë i KEDS:

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 11-10-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Badovci dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 08:00  deri në ora 19:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnicë, Bejta komerc Kishnica, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci; Gushterica e Epërme Shushica, Badovc i ri, K.U.R. “PRISHTINA”, ”GC METAL” SH.P.K  Florin Imeri.

Arsyeja: Montimi i shtyllave të tensionit të mesëm sipas Zgjidhjes Teknike: 7667.