Qytetarëve në Graçanicë s’u bën përshtypje COVID-19, s’respektohet aspak distanca

Vazhdimisht bëhet thirrje për mbajtje të distancës, në mënyrë që të parandalohet përhapja e virusit COVID-19.

Por një gjë e tillë nuk po bëhet në hyrje të objektit të komunës së Graçanicës.

Në këtë vend nuk po respektohet aspak distanca, duke rrezikuar kështu veten, njerëzit që i rrethojnë dhe gjithë vendin me shpërndarje edhe më të madhe të këtij infeksioni.

Image