Qeveria e miratoi planin e MASH-it, modeli sipas mendimit të Komisionit

/

Qeveria sot në seancën e 80-të të saj e ka shqyrtuar dhe miratuar Informatën me Planin për mbajtjen e mësimit në shkolla në vitin shkollor 2020/21 të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) dhe ka sjell konkluzë ajo të shpërndahet me Komisionin për sëmundje infektive.

“Pastaj në bazë të mendimit të Komisionit do të sillet vendim për modelin e organizimit dhe zbatimit të procesit mësimor në shkollat fillore dhe të mesme”, ka njoftuar Pres shërbimi qeveritar.