Punime në 9 kabina elektrike, nesër ndërpreje të energjisë në disa zona të Tiranës

në kategorine Shqipëri

TIRANË, 13 gusht/MEDIAL/ Disa zona në kryeqytet do të mbeten pa energji elektrike ditën e nesërme për shkak të zëvendësimit të rrjetit të vjetër me të ri.Për datën 14 gusht, Operatori i Shërndarjes së Energjisë Elekrike bën të ditur se është planifikuar të punohet në 9 kabina.
09:00-15:30/rruga “Besim Daja” pjesërisht, pranë Medresesë
09:00-15:00/rruga “Mine Peza” pjesërisht
14:00-15:00/pjesërisht midis rrugëve “Mine Peza” dhe “Sulejman Pasha”
09:00-15:00/pjesërisht zonat rreth rrugëve “Bako Dervishaj”, “Rruga e Elbasanit”, “
Mustafa Lleshi”, “Sandër Prosi” dhe “Mihal Ciko”
12:00-13:30/rruga “Sotir Peci”, pranë Bllokut të Ambasadave
12.00-14:00/rruga “Kongresi Lushnjës” pjesërisht
14.00-16.00/pjesërisht rrugët “Kongresi Lushnjes” dhe “Ylbere Bylykbashi”
10.00-12.00/ pjesërisht rrugët “Prokop Mima” dhe “Ndrek Luca”

Burimi: http://ata.gov.al/ 

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.