Punëtorët e NHS mund të marrin pushim në Ibiza për tu “thënë faleminderit”

Njerëzit e ngarkuar me shpëtimin e jetës dhe trajtimin e tmerrit dërrmues të Covid-19 janë duke u falënderuar për gjithçka që ata kanë bërë me ofertën e një pushimi falas në Ibiza vitin e ardhshëm, transmeton lajmi.net.

Qeveria e ishullit është duke mbështetur një iniciativë të nisur nga një grup pronar biznesesh me bazë në Ibiza, që u ofron të gjithë stafit të NHS akomodimin falas për pushime, si një mënyrë për të thënë “faleminderit”.

Mediterranean landscape near Ibiza and Formentera Islands

Një deklaratë thuhet: “Si mund të themi ju falënderojmë për ata që luftojnë për jetën e familjeve, miqve dhe komuniteteve tona? Si mund të themi faleminderit për ata që vënë jetën e tyre në rrezik për ne?”.

Disa nga hotelet që kanë ofruar tashmë dhoma përfshijnë Aguas de Ibiza, Hotele OD dhe Concept Hotel Group, ndërsa shtëpitë private që ofrohen përfshijnë vila të zbukuruara me pishina dhe qasje në plazh.

Ndërsa ka më shumë punonjës të kujdesit shëndetësor se sa ka dhoma në dispozicion, skema planifikon të punojë me spitalet për të krijuar një proces të drejtë nominimi dhe seleksionimi, për të siguruar që ata që janë në vijën e përparme Covid-19 falënderohen siç duhet. /Lajmi.net/

Es Pujols beach in Formentera at dawn Balearic Islands, Spain