Pse të gjithë po flasin për një emoji të çuditshëm të fytyrës?

Njerëzit në Twitter po postojnë tre emoji për të nënkuptuar fillimin e një uebsajti të ri, të çuditshëm, transmeton lajmi.net.

Emoji, një sy, një gojë dhe një sy tjetër, duket se nënkupton shprehjen “Është ajo që është”. Kombinimi i emoji u vë në pah në TikTok. Mbetet e paqartë se çfarë përfaqëson kjo marifet e marketingut. Emoji-sy-gojë-sy dukej të fillonte si meme nga viti 2019, në lidhje me një video.

Gruaja në video, e cila zgjat 49 sekonda, thotë se njerëzit duhet të ndalojnë të fajësojnë “Twitter, burra tme ngjyrë dhe shoqëri” për problemet e tyre. Shikuesit u komentuan me kombinimin emoji, duke thënë se ato dukeshin të ngjashme me gruan që fliste në video.

Që atëherë, emojistët janë bërë një meme e TikTok, komentuar në video për të pasqyruar përmbajtjen e tyre ose përmbajtjen e turpshme. /Lajmi.net/