Propozim ligj për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi në shqyrtim para dy komisioneve kuvendore

/

 Propozim-ligji për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi në lexim të dytë sot është në rend dite të dy komisioneve në Kuvend.

Propozim-ligji së pari do të shqyrtohet në seancën e dytë të Komisionit kuvendor për çështje evropiane dhe më pas edhe në seancën e 11-të të Komisionit ligjvënës juridik.