Projekti madhështor i kompanisë Mabetex, garon për vendin e parë në botë

Projekti madhështor i kompanisë Mabetex i Behgjet Pacollit garon për vendin e parë në botë si për nga dizajni, kualiteti dhe funkcionaliteti saj.

“Ky margaritar i arkitekturës, është dizajnuar, menaxhuar dhe ndërtuar, në vetëm 20 muaj, nga stafi profesional dhe inxhinierik të Mabetex, të cilët janë nga Kosova dhe Shqipëria”, ka shkruar Pacolli në Facebook.

Postimi në Facebook:

Një tjetër objekt madhështor i kompanisë Mabetex. Teatri i Operës dhe Baletit ( i dyti me radhë) në Nur-Sultan, Kazakistan. Ky margeritar i arkitekturës, e dizajnuar, menaxhuar dhe e ndërtuar, në vetëm 20 muaj, nga stafi profesional dhe inxhinierik të Mabetex, të cilët janë nga Kosova dhe Shqipëria. Sot kjo vepër garon për vendin e parë në Botë si për nga dizajni, kualiteti dhe funkcionaliteti saj.

Image