Presidenti nesër do t’i japë mandatin Zaevit për formimin e Qeverisë

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, , nesër më 13 gusht 2020, e enjte, në ora 12:00, mandatin për formimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut do ia ndajë Zoran Zarvit, kryetar I LSDM-së dhe deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Zoran Zaev, në emër të koalicionigt “Mundemi”, e cila ka marrë numër më të madh të mandateve të deputetëve në Kuvend, e njoftoi presidentin Pendarovski për negociata me më shumë partii për sigurimin e shumicës së domosdoshme në Kuvend he për zgjedhjen e Qeverisë.