Po flitet për ndryshimin e madh në KV Prishtina F!

Klubi i volejbollit Prishtina F dhe Ferizaj, më së miri i kanë punët! 

As në gara as në stres dhe as që çajnë kokën, po bëjnë plane befasuese, kjo bëhet e ditur edhe nga burimet e sigurta brenda këtyre klubeve! 

E në Prishtina F, flitet për ndryshimin e madh!

Flitet për ndryshimin e madh dhe brenda disa javësh do të zbulohet plani, që ne si autor i këtij shkrimit e kemi të saktë se çfarë do të ndodhë, kush do të përfitoi e kush do të pësoi. 

Gjithçka do të bëhet e ditur nga një zyrtar i këtij klubit në kohën më të përshtatshme, brenda disa javësh. Një është e sigurt, ndryshimi i madh po ndodhë, është parë edhe plani në letër por ende nuk dihet a është zyratr apo jo deh a do të jetë i realizueshëm!