Plane për plazh? Ja sa do të shkojnë temperaturat

Në vendin tonë moti sot do të jetë i alternuar nga kthjellime dhe vranësira të cilat do sjellin mot të kthjellët por që në zonat malore n uk përjas htohet mundësia për reshje. Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të pë sojnë një rënie të lehtë, ku do të variojnë:

në zonat malore, nga 18ºC në 30ºC, në zonat e ulëta nga 24ºC në 36ºC dhe në zonat bregdetare nga 26°C në 37ºC. Era do të fryejë në drejtim Veriperëndimor ndërsa forca e valëzimit në det do të jetë 2-3 ballë. Në Kosovë moti sot do të jetë i alternuar me kthjellime dhe vranësira duke sjellë mot të kthjellët p or që herë pas here mund të zëvendësohet me reshje të izoluara. Sot temperaturat do të pës ojnë një rritje të lehtë ku do të variojnë:

në zonat malore nga 17ºC deri në 31ºC dhe në zonat e ulëta nga 22ºC në 34ºC.

Në vendin tonë moti sot do të jetë i alternuar nga kthjellime dhe vranësira të cilat do sjellin mot të kthjellët por që në zonat malore n uk përjas htohet mundësia për reshje. Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të pë sojnë një rënie të lehtë, ku do të variojnë:

në zonat malore, nga 18ºC në 30ºC, në zonat e ulëta nga 24ºC në 36ºC dhe në zonat bregdetare nga 26°C në 37ºC. Era do të fryejë në drejtim Veriperëndimor ndërsa forca e valëzimit në det do të jetë 2-3 ballë. Në Kosovë moti sot do të jetë i alternuar me kthjellime dhe vranësira duke sjellë mot të kthjellët p or që herë pas here mund të zëvendësohet me reshje të izoluara. Sot temperaturat do të pës ojnë një rritje të lehtë ku do të variojnë: në zonat malore nga 17ºC deri në 31ºC dhe në zonat e ulëta nga 22ºC në 34ºC.