Peticioni pro kryeministrit shqiptar mblodhi mbi 5.000 firma për një ditë (VIDEO)

Shkup, 25 qershor 2020

Peticioni i iniciativës “Unë besoj” për zgjedhjen e kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut po merr mbështetje të gjerë nga votuesit shqiptar dhe jo vetëm.

Për vetëm 24 orë peticioni është nënshkruar nga mbi 5.000 persona të cilët fuqishëm mbështesin nismën për zgjedhjen e Kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut.

www.kryeministri shqiptar.mk qytetarët po vazhdojnë të japin mbështetje të fuqishme  për Kryeministrin e pare shqiptar në Maqedoni nën moton UNË BESOJ! Në anketat e prezantuara sot, mbi 72.5% të qytetarëve mbështesin idenë e kryeministrit të parë shqiptar.

Bashkimi Demokrati për Integrim