Përzgjedhësi i Kosovës përkrah formimin e Kosovës A te femrat

Basketbolli është sporti i të gjithëve! Më vjen mirë që Federata e Basketbollit e Kosovës po planifikon të formojë Përfaqësuesen A të femrave, që do të garojë në Kampionatin Evropian për Shtete të Vogla.

Vajzat e reja tani mund të ëndërrojnë të përfaqësojnë vendin e tyre. Është më e rëndësishme se kurrë t’i ofrojmë rinisë një ëndërr dhe mënyrën për ta arritur atë.

Përshëndes iniciativën e Federatës e cila do të sigurojë të ardhmen e femrave në sport.

Shpresoj se e gjithë Kosova do ta përqafojë këtë përpjekje, unë me siguri do të jem një nga tifozët! GO KOSOVA !