Për 24 orë 608 shkelje për mosmbajtje të maskës

/

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 608 shkelje lidhur me masën e mosmbajtjes së maskës mbrojtëse.

Ministria e Punëve të Brendshme dhe sot ka apeluar deri te qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.