Papa lëndohet nga vendimi i Turqisë për ta bërë Aja Sofinë një xhami

Evropë10 korrik 2020

Norvegjia hap kufijtë me më shumë vende evropiane

Norvegjia do të lejojë nga 15 korriku udhëtimet në dhe nga mbi 20 vende të Europës, përfshirë disa destinacione të njohura pushimesh, njoftoi sot qeveria.
“Belgjika, Britania e Madhe, Franca Gjermania, Greqia, Italia dhe Spanja janë…