Editors' pick

Milenkovic në radarin e Juventusit

Klubi italian, po kërkon një qendër mbrojtës për sezonin e ardhshëm. Sipas ‘Calcio Mercato’, Juventusi po kërkon transferimin e mbrojtësit të Fiorentinës, Nikola Milenkovic. Mbrojtësi Merih Demiral duket

More

Strategjia e nënave⁉️

Nëna është Ministre e Edukimit, Ministre e Arsimit, Ministre e Shëndetësisë, Ministre e Jashtme, e Mbrendshme; nëna me një fjalë është Kryeministre dhe Presidente e shtetit që e

More

A mund të kemi demokraci pa parti politike?

Në vitin 1796, presidenti amerikan Xhorxh Uashingtoni i kritikoi partitë politike për lejimin e “burrave dinakë, ambiciozë dhe joparimorë” që të minojnë pushtetin e qytetarëve. Qëndrimi i tij duket se është ende sot

More