Editors' pick

Maqedonia dhe kriza e identitetit

Politika që ndjekin VMRO-të bazohet në një ideologji anakronike, retrograde dhe antihistorike. Kjo politikë antirealiste dhe destruktive nuk i kontribuon paqes dhe stabilitetit të Maqedonisë dhe të rajonit.

More

Gjarpri po shpurdh ende n’bari

Siç shkruante Max Weber mbi «Byrokratizimin – Privilegjet», duke përdorur një koncept, për t`a përshkruar një grupim apo një parti politike si p.sh. sot PDK-në si opozitë parlamentare

More