Posted on në kategorine Biznes/Maqedoni

Oda Ekonomike: Maqedonia të importojë dhe përdor pajisje të reja

Maqedonia të mos grumbullojë mbeturina elektronike, të konsumuara, veçmë skenerë të përdorur, printerë, fotokopjues, pajisje për arkivim dhe ndjekjen e dokumenteve, gjithashtu të përdorur, nga vendet e Evropës Perëndimore, por të importojë të reja, pajisje bashkëkohore që do të thotë mbrojtje e mjedisit të jetesës dhe kursim të energjisë, porosit Grupacioni i provajderëve të zgjidhjeve… Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Maqedoni

Qeveria i përgjigjet Serbisë, qartëson edhe pozicionin për Kosovën në UNESKO

Republika e Maqedonisë zhvillon marrëdhënie miqësore me të gjitha vendet. Kur ekzistojnë çështje sensitive të hapura midis dy fqinjëve tanë, Qeveria e RM-së gjithmonë i ndjek interesat e shtetit të bazuara në parimet e fqinjësisë së mirë dhe avancimit të bashkëpunimit rajonal, neutralitetit dhe mos përzierjes në kontestet midis vendeve”, thuhet në njoftimin e Qeverisë… Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Sport

Pritet që ky transferim të finalizohet deri në fund të ditës së sotme (Video)

Përforcimi i rradhës i Milanit, Nikolla Kaliniç mëngjesin e sotëm arriti në klinikën “La Madonnina”, për të kaluar kontrollet mjekësore para finalizimit të transferimit të tij tek “milanezët”. Saktësisht në ora 08:44 sulmuesi i Fiorentinës u mirëprit nga disa tofoz të gëzuar të Milanit, të cilët e prisnin atë para ndërtesës së klinikës. “Jam i… Vazhdo të lexosh

Shko lartë