Posted on në kategorine Opinione/Shqipëri

Procesi i Ndërtimit dhe Tatimi mbi Vlerën e Shtuar

Industria e ndërtimit është një veprimtari komplekse, në të cilën përfshihen shumë procese të karakterit arkitekturor, inxhinierik , pronësor , mjedisor, burime të shumta njerëzore dhe kapitale. Pra kemi të bëjmë me një proces të vështirë, me implikime të karakterit teknik por dhe atij financiar. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Galileo

Facebook njofton ndryshime të mëdha

Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov deklaroi se akoma nuk ka propozim për zgjidhjen e kontestit me emrin, por ndërmjetësi Methju Nimic është inkurajuar të dalë me kornizë fillestare që javën e ardhshme. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Kosovë

Haliti flet pas akuzave të Mehmetit për vrasjet e pasluftës

Tri familje nga rajoni i Dukagjinit, Zemaj, Tolaj dhe Haklaj, familjarët e të cilave janë vrarë në fillim të dekadës së kaluar në rrethana ende të pasqaruara, kanë deklaruar dje se janë të tronditura nga dëshmia televizive që të enjten mbrëma dha Shkumbin Mehmeti, një i dënuar për pjesëmarrje në një vrasje në rrethinën e… Vazhdo të lexosh

Shko lartë