Editors' pick

WBA dërrmon Southampton-in

West Bromwich Albion ka triumfuar ndaj Southampton-it me rezultat bindës, 3:0 në xhiron e 32-të të Premier Ligës. Vendësit e nisën mirë e keq kur një golë i

More

Rendi i Ri i Dashurisë!

Janë këto kohë të mërzisë dhe asgjë më nuk është siç ka qenë. Po rishkruhet çdo gjë, po rishkruhet Rendi i Ri i Dashurisë. Derisa po mësohemi me

More