Posted on në kategorine Maqedoni

Dy thirrje të reja të Fondit për inovacione për projekte në arsim

Fusha e re e veprimit të Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik (FIZHT) për zbatimin e inovacioneve në sektorin publik vazhdon me dy thirrje në sferën e arsimit, për nxitjen e ideve kreative te nxëlnësit e shkollave fillore dhe të mesme, dhe për përpunimin e ndihmësve inovative arsimore. Vitin e ardhshëm Fondi planifikon 15 deri… Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Maqedoni

Zaev e vazhdon vizitën në BeH

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev sot e vazhdon vizitën dyditore në Bosnjë e Hercegovinë, ku dje realizoi takim me kryesuesin e Këshillit të miistrave të BeH-së, Denis Zvizdiq. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Maqedoni

Punëtori kreative në prag të Ditës ndërkombëtare të personave me nevoja të posaçme

Galeria kombëtare e Maqedonisë në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Bullgarisë në Maqedoni dhe Shoqata e qytetarëve për trajtim të personave me autizëm “Në Botën Time” sot organizojnë punëtori figurative kreative të fëmijëve me spektër të autizmit dhe fëmijëve nga mësimi i rergullt të personave me nevoja të posaçme. Vazhdo të lexosh

Shko lartë