Posted on në kategorine Maqedoni

Në Kuvend sot ndahet çmimi “Nënë Tereza”

Në Parlamentin e Maqedonisë sot do të ndahet çmimi “Nënë Tereza” për vitin 2017 për arritje të rëndësishme në sferën e humanizmit dhe solidaritetit njerëzor dhe për nxitje dhe përparim të mirëkuptimit dhe zhvillimit të bashkëpunimit, si ndërmjet popujve ashtu edhe ndërmjet personave me përkatësi të ndryshme etnike, kulturore dhe fetare. Vazhdo të lexosh

Posted on në kategorine Kosovë

Fjala mbështet Bekim Jasharin për kryetar të Skenderajt

Kryetari i degës së partisë Fjala në Skenderaj, Berat Dajaku, ka shprehur mbështetjen në emër të kësaj dege për kandidatin për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jasharin, anëtarin e familjes heroike Jashari. “Kemi nderin dhe kënaqësinë që një anëtar nga familja e Komandantit tonë Legjendar Adem Jashari të udhëheqë me Komunën tonë në katër… Vazhdo të lexosh

Shko lartë