Posted on në kategorine Maqedoni

Seancë për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit

Në Gjykatën në Selanik sot duhet të mbahet seancë për kërkesën e autoriteteve të Maqedonisë për ekstradimin e ish-shefave të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) Goran Grujevski dhe Nikolla Boshkovski, të akuzuar nga PPS për lëndën “Fortesa dhe Target”. Vazhdo të lexosh

Shko lartë