Editors' pick

Arsenali e ka të domosdoshme fitoren

“Topçinjtë” e presin Newcastlen në kuadër të xhiros së 19-të të Premierligës angleze dhe kanë nevojë gjithsesi për fitore për t’u ngritur

Arsenali e ka të domosdoshme fitoren

“Topçinjtë” e presin Newcastlen në kuadër të xhiros së 19-të të Premierligës angleze dhe kanë nevojë gjithsesi për fitore për t’u ngritur