Editors' pick

OneDrive rrit madhësinë e ngarkimit

Shërbimi cloud OneDriv ei Microsoft është përditësuar gjatë javës me disa veçori dhe funksionalitete të reja për përdoruesit individualë por edhe biznese.

Batatina reagon pas humbjes

Trajneri i Llapit, Tahir Batatina ka reaguar ashpër pas humbjes së thellë nga skuadra e Dritës në pasditën e sotme. Skuadra e Ardian Nuhiut i dha “shkollë” Llapit

More