Editors' pick

Arrestimet kanë filluar…

Prapë për: Gjykatën Speciale dhe zyrtarët shqiptar, jo vetëm të Republikës së Kosovës….! Pse, duhet çlirimtarët të arrestohen? Pse, çlirimtarët para drejtësisë?

Qeveria do të mbajë seancë

Shkup, 23 qershor 2020 (MEDIAL) – Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot më fillim në ora 15 do të mbajë mbledhje nëpërmjet lidhjes me video-konferencë. Me

More

Ja kush e fiton titullin kampion

Në vitin 1996, disa studentë të Bucknell University prezantuan të programin e famshëm “strat-o-matic”, që fillimisht nisi me bejzbollin e më pas u përhap edhe në sportet e

More