Zoti dhe kleri

Shkruan: Lis Bukuroca Kjo është koha jote! Kjo është jeta jote! Nuk je lindur për të besuar, por për të mësuar dhe

“Nusja e Xhamajkës” i ka fajet!

Sistemi patriarkal i organizimit shoqëror ka qenë dominant në gjithë historinë e shoqërisë njerëzore. Madje edhe periudha e bredhjes para-bujqësore, që shkenca