Albulena Haxhiu mohon takimin VV-LDK

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës do të vazhdojnë takimet e tyre së shpejti. Nëkryetarja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, ka mohuar

Albulena Haxhiu mohon takimin VV-LDK

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës do të vazhdojnë takimet e tyre së shpejti. Nëkryetarja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, ka mohuar

Lufta dytë e Ramushit

Për 100 vërejtje ndoshta është por Ramush Haradinaj ka tregu burrni, shtetni e patriotizem nga momenti kur i është kundervu sinqerisht dhe