Editors' pick

Barcelona shkarkon Quique Setien

Barcelona dhe Quique Setien do t’i ndajnë rrugët. Eksperti i merkatos, Fabrizio Romano, raporton se Barcelona ka vendosur të shkarkojë trajnerin Quique

Spanja rikthen kufizimet

Spanja vendosi sot sërish kufizime për shumë aktivitete në natyrë, në përpjekje për të rivënë nën kontroll shpërthimin e rasteve të COVID-19.

Barcelona shkarkon Quique Setien

Barcelona dhe Quique Setien do t’i ndajnë rrugët. Eksperti i merkatos, Fabrizio Romano, raporton se Barcelona ka vendosur të shkarkojë trajnerin Quique

Zgjatja e agonisë

Liderët politik të Kosovës gabuan dy herë radhazi, si herën e parë dhe të dytën dështuan, ata dënuan Kosovën, u treguan trumcak.