Mickoski u takua me Hajko Mas

Shkup, 13 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski, së bashku me nënkryetarin Vllado Misajllovski dhe sekretari për bashkëpunim ndërkombëtar