Pa ujë shfrytëzuesit e e Lisiçes së Poshtme

Shkup, 24 qershor 2020 (MEDIAL) – Për shkak të një defekti rrugor f-80 në rrugën “20” me numër 30 në Lisiçe të Poshtme,  ndërprerje të furnizimit me ujë sot do të kenë  shfrytëzuesit e Lisiçes së Poshtme.

Siç thanë nga QRMK pas njoftimin nga NP Ujësjellës dhe Kanalizim, furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 09:30 deri në përfundimin e aktiviteteve. sa/

Таг