Pa ujë nesër fshati Bojanë, pasnesër një pjesë e Priporit

Shkup, 29 qershor 2020 (MEDIAL) – NP Ujësjellës dhe kanalizim  njofton se nesër, 30 qershor, nga  ora 9 deri në orën 13 do të ndërpritet furnizimi me ujë në fshatin Bojanë për shkak të pastrimit  dhe dezinfektimit të rezervuarit.

Ndërperje të furnizimit me ujë,  siç informon NP Ujësjellës dhe kanalizim, pasnesër, 1 korrik, nga ora 9 deri në orën 14 do të ketë në një pjesë të lagjes Pripor e cila mbushet përmes  rezervuarit  për zonën e parë, për shkak të ndërrimit të mbyllësit. sa/