Osmani që para 6 viteve parashikoi situatën e sotme

Sot, njësoj si para gjashtë vitesh, problem kryesor për realizimin e ideve të mëdha dhe interesave të shqiptarëve është vota e ndarë e shqiptarëve në parti më të vogla të cilat sot nuk kanë sens për interesa madhore

Osmani në vitin 2014, në TV24 me një paralajmërim për ndarjen e votuesve shqiptarë dhe rrezikun që sjell kjo për interesat e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut.