Ohër, dalja në disa vendvotime mbi 40 për qind

Nuhiu ka një lajm për qytetarët që ndodhen jashtë vendit

Zv/Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu ka bërë të ditur se qytetarët që ndodhen jashtë vendit nuk do të futen në karantinë nëse…

Zv.drejtori Nura: Strugës ia rikthejmë pishinën

Izmit Nura,zv/drejtori i Agjensionit për Rini dhe Sport i cili ishte prezent bashkë me lidershipin e BDI-së në përurimin e sallës sportive në Llabunishtë…

Reka: Në Maqedoninë e Veriut ka ardhur koha për president shqiptar

Kandidati për president i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Blerim Reka, sonte vazhdoi fushatën e tij në Bërevnicë ku ishte i shoqëruar edhe nga…

Kërçovë, mbahen takimet poetike ndërkombëtare

Gjatë dy ditëve të kaluara në Kërçovë u mbajtën takimet poetike ndërkombëtare “Hyjnesha Ilire Thana” të organizuara nga klubi i shkrimtarëve shqiptar “Penestia”, ku…