OBSh: Të rinjtë mund të presin për vaksinën antiCovid-19, prioritet mjekët dhe të moshuarit

“Prioritet do të kenë punonjësit shëndetësorë dhe ata në vijën e frontit, për këtë jemi dakord të gjithë. Por, edhe në ato raste do të jetë e nevojshme të përcaktohet kush rrezikon më shumë’’, shtoi ajo, raporton ATSh.

”Prioritet gjithashtu do të jenë edhe të moshuarit”, shpjegoi mjekja në Twitter duke specifikuar se “një i ri i shëndetshëm duhet të presë deri në vitin 2022.