Numërohen 90% e votave në Maqedoninë e Veriut, ja rezultatet

Sipas rezultateve jozyrtare të publikuara nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve nga 3,130 nga gjithsej 3,480 vendvotime, Koalicioni i udhëhequr nga LSDM ka marrë 272.881 vota ose 36.15 përqind, dhe Koalicioni i udhëhequr nga VMRO-ДПМНЕ 262.168 vota ose 34.73 përqind, informon TS.

Ndërsa tek shqiptarët prinë BDI-ja me 86.816 ose 11.5 përqind, ndërsa ASH-AAA me 66,193 ose 8.77, ndërsa 29,851 ose 3.95 për të majtën, 11.021 ose 1.46 për PDSH-në dhe 10.082 ose 1.34 përqind për Integra, dhe partitë e tjera dhe koalicionet pjesëmarrësit në zgjedhje kanë më pak se 0.4 përqind.