Nuk ju bëjnë përshtypje masat kundër koronavirusit, dhjetra persona hedhin valle në një dasmë në Has

Qindra qytetarë janë mbledhur mbrëmë në një aheng familjar në Has duke mos respektuar masat e qeverisë të cilat ndalojnë tubimet me mbi 50 persona.

Në një video të publikuar në rrjete sociale, shihen numër i madh i pjesëmarrësve duke vallëzuar dorë për dore dhe duke mos respektuar distancën dhe masat mbrojtëse.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dje ka deklaruar se është e papranueshme që të organizohen dasma dhe ahengje në Kosovë derisa janë në teren inspektorët dhe policia.