Njihuni me Këmbimin Valutor, 06 mars 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje të lehtë të dollarit dhe frangës zviceriane. Ndërkohë shënoi rënie euroja dhe paundi britanik. 

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje të lehtë të dollarit dhe frangës zviceriane.

Ndërkohë shënoi rënie euroja dhe paundi britanik. 

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                        Blihet 102.9          Shitet 103.8

Euro:                           Blihet 123.1          Shitet 123.7

Paundi Britanik :       Blihet 142.2          Shitet 143.1

Franga Zviceriane:    Blihet 110.8          Shitet 112

Dollari:                        Blihet 102.9          Shitet 103.8

Euro:                           Blihet 123.1          Shitet 123.7

Paundi Britanik :       Blihet 142.2          Shitet 143.1

Franga Zviceriane:    Blihet 110.8          Shitet 112