Një pjesë e Komunës Butel sot pa ujë

Shkup, 14 korrik 2020 (MEDIAL) – Ndërprerje të furnizimit me ujë sot nga ora 10 do të kenë përdoruesit e rrugëve “Ivan Manolev” dhe “Alpi”.

Siç është njoftuar nga NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup, ndërprerja është për shkak të një defekti në rrjetin kyç të ujësjellësit në rrugën “Ivan Manolev” 167.

Furnizimi me ujë do të jetë i ndërprerë deri në fund të defektit. mb/