Nga 1 korriku pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjen dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi

/

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook, ka shkruar se roamingu nga Maqedonia duke filluar nga 1 korriku nuk do të vlejë për Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnja dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi.

“Nga 1 korriku pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjën dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi!”, shkruan Osmani.

https://www.facebook.com/bujar.osmani.942/posts/1552648918272339