Neymar i vendosur të fitojë Ligën e Kampionëve me PSG-në

Neymar është i vendosur që PSG t’i sjellë titullin e Ligës së Kampionëve këtë vit, me kampionët e Ligue 1 që kanë filluar të përgatiten për garën elitare evropiane.

Braziliani për të zbritur në fushe duhet të presë Ligën e Kampionëve, me Ligue 1 që ka mbyllur sezonin para kohe, shkaku i COVID-19.

Kampionët e Francës kanë arritur të kualifikohen deri në çerekfinale të Ligës së Kampionëve, dhe sfidat më të rëndësishme janë para tyre.

“Kjo periudhë ishte jotipike, por për qëndrimi kryesor ishte që qëndrojmë sigurt, me trup dhe mendje të qëndrueshme”, ka deklaruar Neymar.

“Unë jam i gatshëm dhe i emocionuar për t’u rikthyer, duke menduar shumë për Ligën e Kampionëve, natyrisht”.

“Ne kemi një grup të fortë, pushtuam një kualifikim historik, me të njëjtin intensitet dhe përkushtim. Më mungon ‘nxehtësia’ e lojës”.

“Mezi pres të hyj në fushë dhe, nëse është vullneti i Zotit, të bëj histori”.