Në Kinë një grua sërish u infektua me Kovid-19 një muaj prejse është shëruar

Pekin, 12 gusht 2020 (MEDIAL) – Në qytetin Xhingzhu, në provincën kineze Hubei, sot është zbuluar  rasti i një gruaje (68), e cila sërish ka rezultuar pozitiv  ndaj virusit, një muaj prejse  ishte shëruar nga Kovid-19, kumtuan autoritetet e qytetit.

Gruaja  për momentin është në karantinë dhe është nën trajtim mjekësor, ndërsa personat me të cilët ishte në kontakt  janë gjetur, testuar  dhe nuk janë pozitivë.

Tani për tani nuk ka dëshmi për rrezik se njerëzit të cilët sërish janë infektuar pas shërimit janë bartës të virusit. sa/