Në këto vende sot nuk do të ketë rrymë

KEDS ka njoftuar se edhe nesër, për shkak të punimeve në projekte të ndryshme, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në vendbanime të ndryshme në Kosovës.

Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 8 orë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 20-10-2020

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 – 17:00

Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina –kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.

Nga  TS 220/35/10kV Podujeva dhe TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150),  pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 14:00  deri ne ora 20:00.

Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellsi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA”  Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

3.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sillosi ( Kodi: 14000006) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Qendra, Letanci, Sillosi .

Arsyeja:Ndrrimi i kabllove te tensionit te mesen ne projektin Lot 4 2019, Brecalit

4.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Livadica( Kodi: 14000011) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja:Ndrrimi i kabllove te tensionit te mesen ne projektin Lot 4 2019, Brecalit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 20-10-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ismet Asllani (Kodi: 13000006085)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: rr.Ismet Asllani.

Arsyeja: Rregullimi i Blindës Ismet Asllani.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 20-10-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002)  prej orës 12:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe.

Arsyeja: Pastrim I trases nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim te Shalnovica.

Rajoni i Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 20-10-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002)  prej orës 12:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe.

Arsyeja: Pastrim I trases nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim te Shalnovica.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 20-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005)  prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 20-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 70000104)  prej orës 09:00-12:00  dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Pastrim I linjes nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kv ne shtyllen e re , terhjekja e percuesve te lakuara

3.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012)  prej orës 10:30-11:00 dhe prej orës 16:00-16:30

Ndërsa gjatë këti intervali pa tension do të mbesin kto TS 10/04

TS 10/04 kV Klinë Qendra (Kodi: 74000012009)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Klinë Tahiri (Kodi: 74000012011)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Klinë Tahiri 2 (Kodi: 74000012012)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Terrnavc pompa e benzinit (Kodi: 74000012014)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Terrnavci 1 (Kodi: 74000012015)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Terrnavcë e re 2 (Kodi: 74000012016)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Pompat e ujit (Kodi: 74000012012)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Klinë Hamza (Kodi: 74000012017)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Lagjëja Kurti (Kodi: 74000012017)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV N.P.T Adifix (Kodi: 74000012031)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Kuqicë Selimi(Kodi: 74000012018)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Kuqicë Smajli (Kodi: 74000012019)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Kuqicë Hasani (Kodi: 74000012020)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Kuqicë TSSH (Kodi: 74000012021)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV Lirigzoni (Kodi: 74000012030)  prej orës 10:30 deri në ora 16:30

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Kline e Ulet, Tërnavc, Kuçicë

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 20-10-2020

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007)  prej orës 09:00-12:00  dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini..

Arsyeja: Pastrim I linjes nga vegjetacioni.