Ndërpritet një dasmë dhe gjobiten 203 qytetarë në Gjakovë

Gjakova6 gusht 2020

Në Spitalin e Gjakovës gjatë korrikut janë hospitalizuar 1,074 pacientë

Spitali i Gjakovës ka bërë të ditur se gjatë muajit korrik janë hospitalizuar 1,074 pacientë.
Nga ky numër 58 janë hospitalizuar në Kirurgji, 42 në Ortopedi, 29 në Urologji, 9 në ORL, 311 në Gjinekologji, 177 në…