Muharremaj: Nderimi dhe respekti u takon gjithmonë mërgimtarëve

Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, është takuar me bashkatdhetarë që jetojnë në Austri.

Ai ua ka dhuruar atyre simbolin e komunës, duke thënë se ata janë në mendjen dhe zemrat e gjithsecilit.

Madje ai tha se nderimi dhe respekti u takon gjithmonë atyre.

Postimi i plotë:

Agron dhe Xhemile Kryeziu  të cilët jetojnë  dhe punojnë  në Austri, u dhurova simbolin tonë të Komunës së Suharekës.

Mërgimtarët tanë me mendje dhe zemër janë me ne. Nderimi dhe respekti u takon gjithmonë. 

Bali Muharremaj.