MSHIA e dënon shprehjen e urrejtjes ndaj gazetares Milevska

Shkup, 14 korrik 2020 (MEDIAL) – Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës (MSHIA) sot u përfshi drejt dënimit të sulmeve dhe  shprehjes së urrejtjes, ndaj gazetares Tanja Milevska. Njëherit, MSHIA, siç potencohet në kumtesë, i dënon sulmet  me shprehje të urrejtjes  edhe ndaj të cilit do të ishte  gazetar tjetër ose qytetar.

“Mediat socialdemokrate nuk guxojnë të shfrytëzohen si mjet për përhapje të shprehjes së urrejtjes, kërcënimit dhe  presioneve  ndaj secilit i cili ka mendim ose qëndrim të ndryshëm.  Fuqishëm përpiqemi për  liri të shprehjes, por çdo keqpërdorim në drejtim të kufizimit të  lirisë  së tjetrit duhet  në mënyrë adekuate  të sanksionohet”, qëndron në kumtesën e MSHIA-së. sa/